Mijn Cliënten

Mijn cliënten zijn ondernemers in de bouw die stress ervaren.

6573671813

Mijn Diensten

Programma: in 2 maanden naar meer rust en meer energie.

Lees Meer

Contact

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Lees Meer

Even kort mij voorstellen... Ik ben 40 jaar en heb een zeer druk leven. 5 kinderen om op te voeden, een druk sociaal leven en zelfstandig. Voor alle duidelijkheid, ik kies zelf voor dit druk leven. Voor ik naar Addy ben geweest voelde ik me al enkele...Lees Meer

Even kort mij voorstellen... Ik ben 40 jaar en heb een zeer druk leven. 5 kinderen om op te voeden, een druk sociaal leven en zelfstandig. Voor alle duidelijkheid, ik kies zelf voor dit druk leven. Voor ik naar Addy ben geweest voelde ik me al enkele jaren minder goed. Lange futloze perioden, heel vlug moe, constant aan van alles en nog wat denken waardoor mijn hoofd nooit leeg was. Maar het ergste was het hyperventileren. Het voelde alsof ik elk moment kon breken. Was het een aankomende burn-out? Ik zal het nooit weten. In een netwerkmeeting sprak ik daarover met Addy. Na wat praten stond ik open om Addy in vertrouwen te nemen en hem zijn job te laten doen. Door Addy ben ik bewust geworden van mijn problemen en heb ik ze met zijn hulp daadwerkelijk aangepakt. Bijna een jaar later sta ik terug sterk in mijn schoenen.

Na 1 sessie is er energie tevoorschijn gekomen van waar het dan ook mag komen. Hierdoor ben ik eindelijk mijn papieren aan het opkuisen, terwijl het al bijna een jaar lag te wachten. Bedankt!

Addy is naast een aardig persoon ook een gepassioneerde coach die op een rustige, harmonieuze en verhelderende wijze zijn cliënten de juiste spiegel weet voor te houden. Je krijgt alle tijd die je nodig hebt en keert als herboren terug naar huis.

AD

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wie is Addy Defraeye

Ik help ondernemers in de bouw om snel meer rust en meer energie te krijgen. Toen ik zelf een wegenbouwbedrijf had, ervaarde ik stress, slapeloosheid en lichamelijke klachten. Sinds 2005 volg ik continu opleidingen om betere keuzes te maken zodat ik nu rust, energie en vrijheid ervaar. Dat geef ik graag door aan anderen.